KK Grain Mezőfalva SE

Mezőfalvi Medosz SE / KK Grain Mezőfalva SE

2422., Mezőfalva, József Attila utca 30.

06/30/3/313-013

torokz1973@gmail.com

Hivatalos facebook-oldalunk: www.facebook.com/MedoszSE

Adatvédelmi tájékoztató 

A weboldal készítője elkötelezett a weboldalt felkereső látogatók személyes adatainak védelme iránt. Kiemelten fontos az információs önrendelkezési jog tiszteletben tartása és a személyes adatok bizalmas kezelése.

A weboldal nyilvános, tartalmát bárki bármikor - személyes adatai megadása nélkül - megtekintheti, az nem kötődik regisztrációhoz vagy bejelentkezéshez. A weboldalon nyilvánosságra hozott információkat bárki bármikor megismerheti, megtekintheti, aki meglátogatja a weboldalt.

A weboldal beszámol a KK Grain Mezőfalva Sportegyesület mérkőzéseiről, eseményeiről, ezekkel kapcsolatosan kép- és videófelvételek is megjelennek. Nagyon fontos, hogy a weboldalon megjelentetett kép- és videófelvételek tartalma ne sérthesse meg mások személyiségi jogait vagy jogos érdekeit, azok közlése mindig jogszerűen, engedéllyel és felhatalmazással történjen meg.

Weboldalon megtalálható elérhetőségen felveheti a kapcsolatot a weboldal készítőjével. A kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatai kizárólag az Önnel való kapcsolattartásra szolgálnak, azok nem kerülnek felhasználásra vagy továbbításra. Bármikor kérhet tájékoztatást személyes adatai kezelésével kapcsolatban írásban (e-mailen). Továbbá bármikor kérheti adatai helyesbítését, amennyiben azt tapasztalja, hogy azok nem megfelelően vagy hiányosan kerültek közlésre és rögzítésre. Adatai törlését is kérheti. Kérésére azok a felvételek, amelyeken beazonosítható, felismerhető, a weboldalról eltávolításra kerülnek - ellenkező esetben pedig tájékoztatást kap a törlés megtagadásának indokáról. Amennyiben olyan kérdése merülne fel, amelyre válasz jelen adatkezelési tájékoztatóban nem szerepel, írjon a megadott elérhetőségen (e-mailen).

Jogi forrás:

Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR: General Data Protection Regulation).